Bentley’den tamamen İstanbul’a özel Continental GT modeli!

Ürettiği lüks otomobiller ile sık sık gündeme gelen Bentley, yepyeni bir otomobil üzerinde çalıştığını duyurdu. Tasarımı tamamen İstanbul’a özel olacak bu otomobilden sadece 3 adet üretilecek. Peki İstanbul temalı Bentley Continental GT modeli bizlere neler sunacak? İşte konuyla ilgili detaylar…

Bentley Continental GT İstanbul paketi! Dünyada sadece 3 adet olacak!

Bentley gibi yüksek sınıf otomobil üreticileri, dünya şehirlerine büyük önem verir. Zira yüksek kesime hitap eden bu markalar için Paris, İstanbul, Roma gibi özel şehirlerle birlikte anılmak büyük bir prestij anlamı taşır. Bu hususta marka, İstanbul için özel olarak tasarladığı Bentley Continental GT Azure, Flying Spur Azure ve Bentayga Azure modellerinden oluşan yeni bir koleksiyon tanıttı.

İstanbul Silüeti Koleksiyonu olarak isimlendirilen bu koleksiyonda sadece 3 otomobil yer almakta. Koleksiyonun bu şekilde kısıtlı sayıda olması sebebiyle değerinin oldukça arttığını da belirtmeden geçmeyelim.

Araçların iç mekanlarında lacivert ve turkuaz renk teması dikkat çekerken, koltuk başlıkları ve arka minderlerde İstanbul silüeti yer alıyor. Bu detaylar, araçlara hem şıklık hem de İstanbul’a özgü bir hava katıyor. Ayrıca Bentley, bu özel seriyi tanıtmak için fotoğraf ve video çekimlerini İstanbul’un tarihi dokusunu en iyi yansıtan Galataport’ta gerçekleştirdi.

Bentley Motors, bahsi geçen otomobilleri şık bir davet ile birlikte Haziran ayının sonunda satışa sunacak. Ancak bir kötü haberimiz var: Otomobiller satışa sunulmadan evvel sahiplerini bulmuş durumda. Kısacası yapılacak olan davet, bir satıştan ziyade teslimat töreni havasında geçecek. Marka, bu otomobiller sayesinde Türkiye pazarındaki saygınlığını da bir hayli artırmış durumda.

Bentley Continental GT özellikleri!

Özellik Detay
Motor Hacmi 3993 cc
Motor Gücü 528 PS
Tork 680 Nm
0-100 km/s Hızlanma 4.5 saniye
Azami Hız 309 km/s
Vites Tipi 8 ileri otomatik
Çekiş Tipi Dört tekerlekten çekiş
Yakıt Tüketimi (Ortalama) 10.9 L/100 km
CO2 Emisyonu 254 g/km
Ağırlık 2,295 kg
Bagaj Hacmi 358 litre
Boyutlar (UxGxY) 4806 x 1944 x 1400 mm
Jant Boyutu 20 inç
Lastik Ölçüleri 275/40 ZR20

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx