Gaziantep’in Doğal Atom İçeceğine Yıl Boyu Yoğun İlgi

Gaziantep’te Doğal Atom İçeceği Her Mevsim Yoğun Talep Görüyor

Gaziantep’in yöresel lezzetlerinden biri olan doğal sıkım meyveler ile süt, pekmez ve fıstık karışımından oluşan “atom” içeceği, hem yazın serinletici bir alternatif olarak tercih ediliyor hem de kışın bağışıklık güçlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor.

Gaziantep’e özgü bu enerji verici içecek, taze sıkım meyvelerle hazırlanıp, mevsimine göre çeşitli karışımlar ile zenginleştiriliyor. Doğallığı ve besleyici yönüyle ön plana çıkan atom içeceği, sadece Gazianteplilerin değil, aynı zamanda şehri ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekiyor.

İşletme sahibi Çetin Bayır, “Atom içeceği, her mevsim insanların ilgisini çekiyor. İnsanları dinç tutması ve keyif vermesiyle bilinen bu içecek, tok tutma özelliğine sahip olmasıyla da tercih ediliyor. İçerisinde bulunan vitaminler ve faydalı içerikler sayesinde sağlıklı bir seçenek sunuyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Atom içeceğini düzenli olarak tüketen İbrahim Halil Efe ise, “Her mevsim bu içeceği seve seve içiyorum. Tok tutmasının yanı sıra vücuduma gereken vitaminleri de alıyorum. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FATMA ALTINBAŞ – Genel

Related Posts

O hastalıklara sahip kişilerde depresyon riski 2 kat daha fazla

Yeni yayımlanan geniş kapsamlı bir araştırma, otoimmün rahatsızlıkların sadece bedensel değil, aynı zamanda ruhsal sağlığı da ciddi şekilde etkileyebileceğini ortaya koydu.

Kalp krizi değil, ‘Kırık Kalp Sendromu’! Üzüntü, korku, kayıp tetikleyebiliyor!

Kalp krizine benzer belirtilerle ortaya çıkan bu durumun, çoğunlukla duygusal şoklara verilen biyolojik bir yanıt olarak geliştiğini dile getiren Uzman Klinik Psikolog Cumali Aydın, yoğun stres veya duygusal travmaların tetiklediği ve kalp krizine benzer belirtilerle ortaya çıkan ‘kırık kalp sendromu’ hakkında bilgi verdi.

Alzheimer’ın son perdesi: Hastalık evre evre nasıl ilerler?

Alzheimer’ın başlangıcı unutkanlık olabilir ama sonu çoğu zaman kendi adını, yüzünü, hayatını hatırlamamaktır. Bu bir bireysel çöküş değil, tüm ailenin sınavıdır. Erken evrede telefon kaybolur. Orta evrede evin yolu, geç evrede kaşık ne işe yarar o bile unutulur. Alzheimer, yalnızca bir hastalık değil, bakımda bir maratondur.

Kurban Bayramı’nda nasıl beslenmeli? Uzmanlardan kritik uyarılar

Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Esen Taşğın, Kurban Bayramı’nda etin ve tatlının kontrollü tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.

Uzmanı uyardı: Ekran bağımlılığı çocuklarda konuşma gecikmesine neden oluyor

Uzmanı uyardı: Ekran bağımlılığı çocuklarda konuşma gecikmesine neden oluyor

Sessizlik gözden kaçmasın: Çocuklarda konuşma gecikmesi sadece bir dil sorunu değil

Akıllı telefon ve tablet başında geçirilen uzun saatler, çocuklarda konuşma gecikmesine neden oluyor. Konuşma gecikmesinin etkilerinin sadece dil becerileriyle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda beyin gelişimini de olumsuz etkileyebileceğini söyleyen Gelişimsel Pediatrist Uzm. Dr. Reyhan Tamer, kritik belirtileri ve ailelerin alması gereken önlemleri açıkladı.