Mourinho Dzeko’ya Kararını Bildirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 38 yaşındaki yıldız forvet Edin Dzeko’yu birinci forvet olarak düşünmüyor. Sabah Gazetesi’ne göre, Mourinho hızlı ve güçlü bir forvet arayışında. Dzeko’ya “Yeni santrfor alacağız. Kalacaksan 2. forvet olacaksın” mesajı verildi. Dzeko, Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddetti ve Fenerbahçe’de kalmayı seçti.

BATSHUAYI’NİN AYRILIĞI SONRASI HAREKETLİLİK

Michy Batshuayi’nin takımdan ayrılmasıyla birlikte yeni bir golcü arayışına giren Fenerbahçe, transfer listesini oluşturdu. Sarı-lacivertliler, güçlü futbolculara odaklanarak 10’a yakın isimle görüşmelere başlayacak. Mourinho’nun hedefi, forvet hattını genç ve dinamik oyuncularla güçlendirmek.

DZEKO’NUN GELECEĞİ BELİRSİZ

Edin Dzeko, Mourinho’nun kararına nasıl yanıt verecek? Bosnalı yıldızın geleceği belirsizliğini koruyor. Dzeko’nun kararı, Fenerbahçe’nin yeni sezon planlarını etkileyecek.

FENERBAHÇE’DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe, yeni forvet transferiyle birlikte şampiyonluk hedefine odaklanacak. Mourinho, takımını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, taraftarlarını mutlu edecek transferler peşinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx